Planten en bomen

U bent vast wel eens een keer verhuisd. Alles nieuw en schoon. Eventueel een nieuwe stijl. Alle meubels erin, nieuwe kleuren en natuurlijk de accessoires.
U dacht;  “en nu is het af,,
Totdat er een plant de woonkamer binnen kwam, toen was het pas echt af!

Planten en bomen doen iets met mensen.
Dat geld voor in huis maar natuurlijk ook voor uw evenement, zowel binnen als buiten. Planten, bomen en bloemen zijn sfeer makers!
GrowingArt heeft een zeer uitgebreid assortiment planten, bloemen en bomen voor elk voorkomend evenement voor binnen of buiten.
Onze planten worden gebruikt voor o.a. film/video opname, dance evenementen, bruiloften, personeelsfeesten en steeds vaker ook voor product presentaties.
In onze assortimentslijst vindt u alle gangbare soorten planten en bomen. Heeft u speciale wensen of staat uw gewenste plant of boom niet in de lijst, grote kans dat wij het wel kunnen leveren!

GrowingArt bevindt zich in het hard van het Westland wat in de volksmond ook wel de Glazenstad wordt genoemd. Hierdoor is er een uitgebreid netwerk ontstaan met een grote diversiteit aan kwekerijen van planten, bloemen en bomen. De vestiging van GrowingArt bevindt zich nabij de bloemen & planten veiling en diverse groothandelscentra. In de Greenpoort van Europa.

planten